Hopp til innholdet
kvinne som får ansiktsbehandling

Ansiktsbehandlinger

I en ansiktsbehandling har vi fokus på både velvære og optimal hudhelse. Vi kartlegger din livsstil og andre faktorer som kan ha en påvirkning på huden din som soling, medisiner og kosthold. Husk at huden er kroppens største organ, og prosesser som skjer i kroppen din vil komme til syne i huden. Vi vil spørre deg om hva DU er opptatt av ved huden din, og vi vil også komme med produktforslag som du kan bruke i din hjemmerutine for å få et best mulig resultat.

ProSkin

Dette er en målrettet ansiktsbehandling som passer alle; kvinner, menn og ungdom. Vi skreddersyr behandlingen ut ifra dine behov og hva du selv ønsker å oppnå. En god ansiktsmassasje inkludert, med mindre det ikke er hensiktsmessig og kontraindisert.

Varighet: inntil 60 min

Pris: 1 180 kr

Proskin Deluxe

Hudpleiebehandlingen som gjør godt for hud, kropp og sjel! Behandlingen starter med 20. minutters rygg- og skuldermassasje, etterfulgt av en komplett ansiktsbehandling.

Varighet: 1t 30 min.

Pris: 1650 kr

Rejuvi Milk Peel

Høyaktiv melkesyrepeeling. Super for aknearr, porer, pigment, linjer og rynker, Behandlingen kan kombineres med en vanlig ansiktsbehandling. Dette er en behandling som gjerne kan komme på slutten av en behandlingsrekke, for å oppnå et optimalt resultat.

Ta kontakt for mer informasjon og vurdering av behandling.

Pris: 1490 kr

Ansiktsmassasje

Dette er en massasje rettet mot de som ønsker en ” natural facelift” . Massasjen har som fokus å stimulere og styrke ansiktets muskler og hudceller, samt å gi økt glød og sirkulasjon.

Massasjen inkluderer en kort rens, serum og avsluttende produkt.

Varighet: 30 min

Pris: 750 kr

Øyemassasje

En massasje som er fin mot hovenhet, mørke ringer og anspenthet rundt øyepartiet. Massasjen omfatter drenerende og avslappende teknikker.

Behandlingen inkluderer serum og avsluttende øyeprodukt.

Pris: 750. kr