Hopp til innholdet

Om oss

Vi har overtatt Sellebakk Spa & Velvære i Trykkeriveien 6. I salongen finner dere en hud- og fotterapeut, samt massør. I salongen finner dere også Tillmans kiropraktikk & rehabilitering. Vi kan derfor tilby et godt tilbud innen helse og velvære samlet under ett tak.

Velkommen til oss og nyoppusset salong!

Vigdis

Hud- og kroppsterapeut og fotterapeut

Jeg er utdannet hud- og kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet, og fotterapeut ved Tone Lise akademiet.

Jeg brenner for en naturlig hudhelse, og i mine behandlinger tar jeg hensyn til din livsstil og andre faktorer som kan påvirke huden din. Skal man få til et godt og varig resultat må man tenke helhetlig, samt at man gjør en innsats med gode hjemmerutiner.

Hos oss er du velkommen til fotpleie om du bare vil stelle føttene, eller du sliter med f. eks torner eller inngrodd negl. Som fotterapeut vil jeg uansett alltid starte med å kartlegge foten din, og spørre om du har noen smerter eller plager.

Stefan

Massør

Jeg synes at massasje er en fantastisk måte å slappe av på, få ned pulsen og oppleve andre sider av kroppen og kanskje også «tanken». Jeg har jobbet som kiropraktor siden 1999 og har alltid likt å inkludere muskulaturen i behandlingen min. Siden 2019 har jeg massert ukentlig på son SPA, og noe på klinikken min, og synes det er morsomt og givende når klienter får til å senke skuldrene og «gire ned et par trinn» på massasjebenken.

Min kompetanse og erfarenhet som kliniker har jeg selvsagt med meg når jeg masserer. Den følger ikke en konservativ klassisk massasjes ulike trinn, uten er modifisert etter mine preferanser og tilpasses til den enkelte på benken.